Arsacal
button
button
button


Jongerenplatform bisdom van start met nieuwe voorzitter

nieuws - gepubliceerd: woensdag, 13 september 2017
Jongerenplatform 2017-2018
Jongerenplatform 2017-2018
de hamer wordt overhandigd
de hamer wordt overhandigd
Jongerenplatform bisdom van start met nieuwe voorzitter

Het jongerenplatform van het bisdom Haarlem-Amsterdam was woensdag­avond 13 september voor het eerst na de vakantieperiode weer bijeen, nu in een nieuwe samen­stel­ling met onder meer Nico als voorzitter. Het platform bedenkt en begeleidt bisdom-ac­ti­vi­teiten voor jongeren.

Caroline gaf een feestelijk verpakte voorzittershamer over aan Nico vergezeld van een paar goede adviezen voor het leiden van een vergadering en dergelijke en ze had een zakje kalmerende thee bij de hamer gedaan, mocht het toch nog uit de hand lopen.

Zo begon het jongerenplatform vol goede moed en met veel energie aan het nieuwe werkjaar samen met jongeren­wer­ker Matthijs Jansen. We hopen dat weer heel veel jongeren mee zullen doen met de ac­ti­vi­teiten.

Temidden van de jongeren-ac­ti­vi­teiten wordt de bisdom­bede­vaart naar Assisi in de mei­va­kan­tie een belangrijk hoogtepunt.

Natuurlijk hebben we deze nieuwe start even gemarkeerd met een fraaie groepsfoto in het decor van het bisschopshuis naast de Haarlemse kathedraal.

Van harte wens ik het jongerenplatform heel veel zegen en succes toe voor al hun mooie initiatieven!

Terug