Arsacal
button
button
button


Nieuwe Facebook-pagina ‘Bisschop Hendriks’

nieuws - gepubliceerd: woensdag, 1 augustus 2018

Onlangs is voor mij een nieuwe Facebook-pagina opgezet: ‘Bisschop Hendriks’. Om technische redenen was dat nodig. Nieuwe artikelen van de website worden vanaf nu op deze Facebook-pagina geplaatst. Natuurlijk blijft het altijd mogelijk berichten direct op de website www.arsacal.nl te lezen.

Die website maakt gebruik van de service dlvr.it om automatisch nieuwe artikelen die verschijnen op deze website te posten op Facebook en Twitter. Tot nu toe was dit gekoppeld aan mijn per­soon­lijke account. Facebook staat echter vanaf 1 augustus niet meer toe automatisch te posten op de tijdlijn van een per­soon­lijk account.

Facebook-pagina

Daarom is een nieuwe pagina opgezet. Mensen die graag op de hoogte blijven van nieuwe berichten en toevoegingen op deze website kunnen nu eenvoudig deze pagina liken. Bijkomend voordeel is dat het liken van een Facebook-pagina niet -zoals een vriend­schapsverzoek- door mij hoeft te worden bevestigd. Natuurlijk blijven bestaande vriend­schapsverbindingen op Facebook gewoon bestaan.

Uit­no­di­ging om de pagina te liken

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen op deze website door de Facebook-pagina te liken:

Terug