Arsacal
button
button
button


Priestervakantie zomer 2019 naar Valpré

Donderdag 11 t/m vrijdag 19 juli 2019

nieuws - gepubliceerd: donderdag, 18 april 2019

Groot­semi­narie St. Wil­li­brord nodigt alle priesters van harte uit om mee te gaan op de priester­va­kan­tie. We hebben wederom een prachtige locatie gevonden! De bestemming wordt deze keer Valpré in midden Frankrijk.

Maximaal ontspannen

De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. ’s Ochtends is er normaal­gesproken een gezamenlijke Eucha­ris­tie­vie­ring met lauden in de kapel. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u echter volledig vrij elke dag op uw eigen wijze in te vullen. U krijgt halfpension aangeboden. ’s Avonds wordt voor aanvang van het diner samen de vespers gebeden.

Gezamenlijk afreizen per auto

Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Valpré. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Valpré is ongeveer 900 kilometer.

Op de donderdag­avond van 11 juli wordt u vóór 19.00 uur verwacht zodat u gezamenlijk kunt deelnemen aan het diner. Vrijdag­och­tend 19 juli na het ontbijt is het vertrek.

Priester­re­traite

Veel deelnemers doen ook graag mee met de jaarlijkse priester­re­traite geleid door pater Wilkens in Thorn. Deze retraite valt in 2019 helaas gelijk met de priester­re­traite, van 14 t/m 20 juli. We wijzen u er echter op dat Pater Wilkens ook een retraite in Kortemark, België, geeft van 21 t/m 30 juli 2019.

Prijs en opgave

Verblijf is zoals vermeld op basis van halfpension. Elke deelnemer krijgt een eigen kamer met douche en toilet. Deze reis kunnen we u aanbieden voor de prijs van slechts € 615. Opgave is mogelijk per e-mail via pklaver(AT)tiltenberg.org, met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer tot uiterlijk 1 juni 2019. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Klaver, organisator van de reis en mede­wer­ker van het Groot­semi­narie, telnr. 072-505 1288. Meer informatie vindt u ook op de hotel­web­site.

Gegevens van Valpré

locatie: VALPRE Lyon - BP 165
1 chemin de Chalin
69131 ECULLY CEDEX
telefoon: +33 (0)4 72 18 05 05
e-mail: reception@valpre.com
website: www.valpre.com

 

Terug