Arsacal
button
button
button


‘Doe maar wat Hij u zeggen zal’

Overwegingen bij de zondagen van het A-jaar

nieuws - gepubliceerd: vrijdag, 27 september 2019

Op vrijdag 27 september heeft Leo Fijen, directeur van uitgeverij Adveniat, aan het einde van de Eucha­ris­tie­vie­ring mijn boek ‘Doe maar wat Hij u zeggen zal. Over­we­gingen bij de zondagen van het liturgisch jaar (jaar A)’ ge­pre­sen­teerd. Het boek is bij de uitgeverij en in de boekhandel te verkrijgen en kost € 19,95.

Het liturgisch jaar A begint aanstaande eerste zondag van de Advent. Op die zondag wordt ook het geloofs­ge­sprek uitgezonden dat Leo Fijen heeft gehouden op diezelfde 27ste september, na afloop van de feestelijke Mis b.g.v. mijn veertigjarig priester­feest.

Het boek bevat over­we­gingen bij de thematiek van de zondag. Het zijn niet zozeer exegetische toelichtingen, alswel teksten die het verband willen leggen tussen de thema's van hoofd­za­ke­lijk het evangelie en algemeen menselijke en actuele thema’s. Ik hoop dat iedereen die het boek leest of gebruikt er inspiratie in mag vinden om te doen wat Hij ons zeggen zal.

Het boek is op deze vrijdag­mid­dag uitgereikt aan de bijna tweehonderd mensen die na afloop van de Eucha­ris­tie­vie­ring ook de receptie bezochten.

(fotoserie: Wim Koopman)


Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.
Terug