Arsacal
button
button
button


Een feestelijke verjaardag...

nieuws - gepubliceerd: maandag, 18 november 2019
Een feestelijke verjaardag...
Taart ontbrak niet
Taart ontbrak niet
Met het bestuur van El Shaddai
Met het bestuur van El Shaddai

Op 17 november ben ik 65 jaar geworden. Dat ik onder ogen moet zien dat ik oud word, werd verzacht door vele hartelijke felicitaties, waarvoor mijn hartelijke dank!

Zaterdag­avond was ik in de Vredes­kerk voor de familiemis. Aan het eind van de viering was er een hartelijke toespraak met cadeautjes van ouders en kinderen. Zo werd de verjaardag al feestelijk ingeluid. Na afloop van de Eucha­ris­tie­vie­ring hebben we nog even gezellig na kunnen praten. Dank aan de ouders die dit hadden geor­ga­ni­seerd!

Zondag­och­tend werd aan het einde van de feestelijke Eucha­ris­tie bij het 150-jarig bestaan van de parochie van Anna Paulowna opnieuw aandacht aan mijn verjaardag besteed in een hartelijke toespraak door een kerk­bestuurslid en opnieuw cadeautjes.

Aan het eind van de middag was er een flinke ver­te­gen­woor­diging van de El Shaddai gemeen­schap van Amsterdam met een mooie taart, heerlijk eten en prachtige zang. Ook hiervoor veel dank.

En er waren vele honderden mensen die me hebben gefeliciteerd per­soon­lijk, via de gewone post, via de mail of via de ver­schil­lende sociale media. Ik wil iedereen hierbij heel hartelijk danken!

Het was een mooie en heel gezellige dag.

Terug