Arsacal
button
button
button


Katholiek Alpha Centrum en Betsaida komen met nieuwe serie DVD’s

Nederlandse editie ‘Catholicism’ aangeboden

nieuws - gepubliceerd: donderdag, 19 februari 2015
Aanbieding van ‘Catholicism’ in het bisschopshuis
Aanbieding van ‘Catholicism’ in het bisschopshuis

Op donderdag­middag 19 februari waren pastoor Jeroen Smith en mw. Helen Opstal van het Katholiek Alpha­ Centrum samen met vertegen­woor­digers van uitgeverij Betsaida naar het Haarlemse bisschops­huis gekomen om me het eerste exem­plaar van de Neder­landse editie van ‘Catholicism’ aan te bieden, een serie van vijf DVD’s, gefilmd op 50 locaties in 15 landen, die de centrale thema’s van het katholieke geloof prachtig uitlegt.

De serie heeft mensen in vele landen al gefascineerd. De priester Robert E. Barron legt niet alleen aantrekkelijk uit, de mooie beelden raken het ook het hart. Catholicism is geschikt om zelf te bekijken, maar nog mooier is het om dat met een groep te doen. De DVD’s gaan vergezeld van een handleiding voor het gebruik in groepen, met verwijzingen naar de Catechismus van de Katholieke kerk en naar Youcat, de catechismus voor jongeren.

Het Katholiek Alpha Centrum heeft zijn sporen al verdiend met de Alpha cursus en CaFE, cursussen waar velen al gebruik van maken.

De DVD’s kosten € 39,90 (excl. verzend­kos­ten) en zijn te bestellen bij Uitgeverij Betsaida (info@betsaida.org) of het Katholiek Alpha Centrum (info@rk-alpha­cen­trum.nl). Er is tevens een website waar je een indruk kunt krijgen van het materiaal.


Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.
Terug