Arsacal
button
button
button
button


Ga mee naar Rome!

Jongerenreis 24 juli tot 6 augustus

Nieuws - gepubliceerd: zondag, 15 september 2024 - 246 woorden
Jochem Oor legt uit
Jochem Oor legt uit
De paus nodigt de jongeren uit!
De paus nodigt de jongeren uit!

Van 24 juli tot 6 au­gus­tus is er vanuit het Jon­ge­ren­pas­to­raat van het Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam een reis naar de tussen-wereld­jon­ge­ren­da­gen die voor het Heilig Jaar in Rome wor­den geor­ga­ni­seerd. Dat werd aan­ge­kon­digd bij de ope­ning van het jaar van het Jon­ge­ren­pas­to­raat in plebanie/bis­schops­huis in Haar­lem.

De Jon­ge­renreis

Pries­ter Javier Acuña Acuña heeft voor het jon­ge­ren­pas­to­raat na het vertrek van Carolien Hoogen­boom ver­ster­king gekregen van Jordi Joosten. Samen met Petra Bijvoet, Jochem Oor en zr. Maria Latitita pre­sen­teer­den zij de plannen voor de bus­reis naar de wereld­jon­ge­ren­da­gen met stops in Paray-le- Monial, Turijn, Siena en - vanuit Rome - Orvieto en op de terugweg Assisi. Het belooft een zeer mooi pro­gram­ma te wor­den.

Sponso­ring

Later wor­den meer details bekend gemaakt, onder meer wat de prijs betreft, die ongeveer die van Lissabon zal zijn. Er wordt ver­der gezocht naar sponso­ring en bij de jubileum­vie­ring van de bis­schop­pen op 29 sep­tem­ber zal in plaats van cadeaus een bijdrage wor­den gevraagd voor ge­zin­nen en jon­ge­ren, om hen in de gelegen­heid te stellen in het H. Jaar naar Rome te gaan.

Dit fonds om jon­ge­ren en ge­zin­nen in het Heilig Jaar 2025 finan­cieel te onder­steunen om naar Rome te gaan kan wor­den gesgteund via reke­ning:

  • NL86 ABNA 0230 8523 19
    t.n.v. Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam
    o.v.v. ‘jubilea’

 

We hopen dat dt voor velen weer een heel mooie erva­ring zal wor­den!

Terug