Arsacal
button
button
button
button


Projectkoor Heilig Jaar 2025

Zondag 29 december - Opening H. Jaar in ons bisdom

Nieuws - gepubliceerd: dinsdag, 8 oktober 2024 - 225 woorden

Op 29 de­cem­ber wordt het H. Jaar in ons bisdom geopend om 16.00 uur met een fees­te­lij­ke Eucha­ris­tie­vie­ring in de ka­the­draal. Ie­der­een is daar bij welkom. Voor de vie­ring wordt weer een project­koor gestart, waaraan mensen uit het hele bisdom (of ook van daar­bui­ten) kunnen meedoen. Hier­on­der vindt U alle in­for­ma­tie.

Het project­koor begint 14 ok­to­ber met repe­ti­ties.

Project­koor Heilig Jaar 2025

Volgend jaar, in 2025, viert de Katho­lie­ke Kerk een Heilig Jaar ter gelegen­heid van de 2025e geboorte van Christus. Het jubel­jaar biedt een unieke gelegen­heid om mensen dichter bij Jezus te brengen en hen te be­ge­lei­den op hun geloofsweg.

Muziek helpt om mensen met elkaar te verbin­den en hen dichter bij God te brengen. Daarom wil het project­koor van ons bisdom tij­dens het Heilig Jaar 2025 bijdragen aan deze missie en een instru­ment zijn om door middel van muziek en zang mensen dichter bij God en bij elkaar te brengen.

Het project­koor van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam is een li­tur­gisch koor dat zingt bij speciale gelegen­he­den in ons bisdom. Als u geïn­te­res­seerd bent om deel te nemen in dit koor dan bent u van harte uit­ge­no­digd vanaf 14 ok­to­ber.

In­for­ma­tie wanneer er geoefend wordt treft u op de web­si­te via deze link:

In afwach­ting van uw aanmel­ding via:

 

Het voor­be­rei­dend comité voor het Jubel­jaar
Eric Fennis, Floris Bun­scho­ten en Eric van Teijlingen

post deze webpagina op: Facebook X / Twitter
Terug