Arsacal
button
button
button
button


Jongerenplatform bisdom Haarlem heeft nieuwe voorzitter

Nieuws - gepubliceerd: donderdag, 9 juni 2016 - 192 woorden
de oude en nieuwe voorzitter van het Jongerenplatform
de oude en nieuwe voorzitter van het Jongerenplatform
De goudvis
De goudvis

Woens­dag­avond 8 juni werd het werk­jaar van het Jon­ge­ren­plat­form van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam af­ge­slo­ten met een etentje, waarbij de voor­zit­ter en enkele leden afscheid namen en een nieuwe voor­zit­ter welkom werd geheten.

Erik Kreike was de afgelopen vijf jaar bij het jon­ge­ren­plat­form betrokken, waar­van de laatste tijd als voor­zit­ter. Jon­ge­ren­wer­ker Marius v.d. Knaap bedankte hem harte­lijk voor zijn inzet met de DVD "catho­li­cism". Ook enkele leden van het platform - Joost, Patrick en Purcell - namen afscheid.

In Carolien Hoogen­boom werd een nieuwe voor­zit­ter verwelkomd. Zij heeft het stokje over­ge­no­men en zal de ko­men­de periode het Jon­ge­ren­plat­form voorzitten. Carolien woont in het Josephhuis in Haar­lem, naast de Joseph­kerk in de Jans­straat.

Veel dank aan de leden die ver­trek­ken en na­tuur­lijk veel zegen en succes gewenst aan Carolien!

Met het oog op mijn aanstaande verhui­zing kreeg ik die avond een bij­zon­der cadeau aan­ge­bo­den: een vissenkom met één goudvis erin. Tot nu toe woon ik samen met de bis­schop in één huis maar dat gaat bin­nen­kort ver­an­de­ren. Tegen de een­zaam­heid die daardoor geacht werd te ontstaan kreeg ik deze goudvis aan­ge­bo­den, die na­tuur­lijk de naam "Jos" had mee­ge­kre­gen....

 

 

Terug