Arsacal
button
button
button


Tienerkamp Heiloo was goed en gezellig!

nieuws - gepubliceerd: dinsdag, 19 juli 2016
Een van de zusters doet mededelingen
Een van de zusters doet mededelingen
In de kapel voor de slotmis
In de kapel voor de slotmis

Dinsdag 19 juli werd het tienerkamp in Heiloo afgesloten dat was geor­ga­ni­seerd door het jon­ge­ren­pas­to­raat van het bisdom met de ‘blauwe zusters’ die in Heiloo werkzaam zijn. Een geslaagd kamp waarin 42 enthousiaste tieners een heel gevarieerd pro­gram­ma hebben beleefd.

Het tienerkamp had allerlei onderdelen van sport en spel, naar het strand, een jongens- en een meisjesdag en natuurlijk ook serieuze onderdelen als de catechese en de Eucha­ris­tie­viering. Op de laatste dag heb ik de catechese gegeven en de slotmis gevierd waarbij ook ver­schil­lende (groot)ouders aanwezig waren. Die laatste dag heb ik in de catechese en de preek bijzonder stil gestaan bij het jaar van barm­har­tig­heid als de manier waarop God naar ieder van ons kijkt - met een heel per­soon­lijke liefde - en als een opdracht voor ieder van ons om barmhartig te zijn naar het voorbeeld van Jezus.

Het kamp werd afgesloten met een openlucht-maaltijd waar ook de aanwezige ouders en familie aan deel konden nemen.

Veel dank aan de zusters en de andere leiding, aan pater Mario en de keukenstaf. Sommige leiders moesten deze zelfde avond al door naar de WJD in Polen, anderen gingen de dag erna. Ze hebben er dus echt iets voor over gehad om dit tienerkamp mee te begeleiden.

Terug