Arsacal
button
button
button


Catechetisch medewerkers uitgezonden

nieuws - gepubliceerd: vrijdag, 14 oktober 2016

In de kapel van De Tiltenberg hebben een vijftal catechetisch medewerkers op vrijdag 14 oktober voor een nieuwe periode een zending gekregen.

De vijf catechetisch medewerkers zijn mw. L. v.d. Horst, mw. H. Hin-Witte, mw.Ph. Hinfelaar-Verheijde; dhr H. Bruijnzeels en mw. M. Elsenburg. Mw. K. Kosterink-Molenkamp kon niet bij de viering aanwezig zijn; ook haar zending wordt vernieuwd.

Catechetisch medewerks hebben een vorming en opleiding gekregen om catechese te geven in de parochies. Velen van hen geven kindercatechese, zorgen bij­voor­beeld voor de voor­be­rei­ding op de eerste heilige communie. Anderen bereiden jongeren voor op het heilig vormsel, geven catechese aan dooleelkringen, begeleiden jongeren­groepen of andere vrijwilligers die catechese geven, enz. Hun werkzaamheden zijn dus bijzonder kostbaar en we zijn dankbaar dat zij die weer voor een nieuwe peirode op zich willen nemen.

Aan de zendings­viering was een 'terugkom' middag gekoppeld met gesprek en onderlinge uitwisseling en studie. Over een half jaar volgt een nieuwe studiedag.

 

Terug