Arsacal
button
button
button


Heilig vormsel en Kisi Kids

nieuws - gepubliceerd: zondag, 20 mei 2012
de vormelingen van Assendelft
de vormelingen van Assendelft

Dit weekend stond voor mij in het teken van jongeren en kinderen. Zondagmorgen mocht ik het heilige Vormsel toedienen in Assendelft, zondag­avond staat een lezing op het programma voor de RK Jongeren groep in Waddinxveen met tips voor christen-zijn en op zaterdag­avond was ik te gast bij de Kisi Kids die in Heerhugowaard bijeen waren gekomen, in de parochie van de heilige Dionysius.

De Kisi Kids is een heel leuk en goed project voor kinderen met zang en dans en toneel (ze voeren prachtige musicals uit), dat de kinderen veel meegeeft. De Kisi Kids zongen in hun prachtige outfit om 19.00 uur de feestelijke heilige Mis. In het najaar is er weer zo'n dag. Kinderen die dit ook heel leuk vinden, kunnen meedoen en zich opgeven bij Stefan en Lisette van Aken van de dienst Huwelijk en Gezin van het bisdom Haarlem-Amsterdam (Hoeksteen.org).

Zondagmorgen was ik in Assendelft te gast voor het heilig Vormsel. Ook dat was een grote vreugde: de vormelingen hadden zich heel goed voorbereid (met dank aan pastoor Bunschoten en de werk­groep), het St. Caecilia koor o.l.v. Jos Martens maakte er een feestelijk gebeuren van en de kerk zag eruit "om door een ringetje te halen". Van harte wensen we de vormelingen alle goeds voor hun verdere levensweg; ik bid dat de heilige Geest hen altijd zal blijven leiden en sterken!

Terug