Arsacal
button
button
button
button


H. Vormselvieringen in Volendam

nieuws - gepubliceerd: woensdag, 6 maart 2019

Deze weken ben ik onder meer bezig met de vormsel­vieringen in Volendam. Na de presentatie­viering zijn er twee geweest. Twee andere volgen nog.

Donderdag 28 februari was de vormsel­viering voor de J.F. Kennedy school en de Springplank, dinsdag 5 maart waren de drie groepen acht van de St. Petrus­school aan de beurt; donderdag 7 maart is de vormsel­viering voor de leerlingen van groep acht van St. Jozef­school, ’t Kofschip en Blokwhere en tenslotte zal op 19 maart het heilig vormsel worden toegediend aan leerlingen van de St. Nicolaas­school, de St. Vincentius­school en De Spinmolen. Het zijn iedere keer weer mooie vieringen met betrokkenheid van veel mensen. Zo waren er afgelopen dinsdag 5 maart 79 vormelingen en een bijna volle kerk met mensen die het vormselfeest kwamen meevieren.

Veel dank aan de werk­groep, gastouders, leer­krachten, zangeressen, kosters, misdienaars, pastoor Paul Stomph en kapelaan Anton Goos en allen die zich voor dit mooie gebeuren inzetten. Dat de heilige Geest Zijn kracht mag doen gevoelen in het leven van deze jongens en meisjes!

Terug