Arsacal
button
button
button


Nieuwjaarsreceptie dekenaat Amsterdam

nieuws - gepubliceerd: woensdag, 9 januari 2013
Opening receptie dekenaat amsterdam
Opening receptie dekenaat amsterdam

Dinsdag 8 januari werd in de Mozes en Aaron aan het Waterlooplein in Amsterdam de nieuwjaars­re­cep­tie van het dekenaat Amsterdam gehouden, engiszins gehinderd door een brand waardoor een toegangsweg en parkeergarage was afgesloten. Toch was er een flinke belang­stel­ling.

De coördinator mevrouw drs. Dea P. Broersen (foto) leidde het programma en heette allen welkom. Deken Ambro Bakker sma gaf in een goed verzorgde toespraak een overzicht over het afgelopen jaar, waarbij hij aandacht besteeedde aan de verschillende gemeen­schappen in het dekenaat: parochies, migranten­ge­meen­schappen, de Open Deur die helaas moest worden gesloten, enzovoorts. Er gebeurde dan veel meer in zo'n jaar dan je eigenlijk spontaan zou denken...

De middag werd opgesluisterd door een prachtige zang­groep die liederen uit de musical "Franciscus, troubadour van God" zong, qua tekst en uitvoering zeker een aanrader! De zang maakte deel uit van een soort gebedsdienst, zodat het jaar op gepaste wijze werd begonnen met de bede om Gods zegen over alle pastorale activiteiten.

Terug