Arsacal
button
button
button
button


Kerst in de kathedraal

Zalig kerstmis!

Nieuws - gepubliceerd: woensdag, 22 december 2021 - 351 woorden

Van harte wens ik U allen een zalig kerst­mis toe. Het kerst­feest zal opnieuw helaas in "lock down" zijn, maar Jezus Christus laat zich niet blokkeren: Hij wordt geboren in ons hart, in ieder hart dat zich opent. Maar vier in ieder geval Kerst­mis, als U niet fysiek naar de kerk kunt en de sacra­menten kunt ont­van­gen, volg dan de vie­rin­gen op NPO2 , op Ka­the­draalTV of de live-stream van uw pa­ro­chie.

Hier­on­der vindt U het pro­gram­ma van de vie­rin­gen die U kunt volgen op Ka­the­draalTV:

Kerst­avond

24 de­cem­ber - 21.00 uur - Nacht­mis gevierd door de bis­schop, Mgr. J. Hendriks, met mede­wer­king van enige zan­gers van het ka­the­drale koor onder lei­ding van S. Nieuwen­huij­sen, en organist T. van Eck.

Deze vie­ring is te volgen via de live­stream op ka­the­draalTV maar ook op TV, bij zen­der NH Nieuws (o.a. KPN 509, Ziggo 707)

Eerste Kerst­dag

25 de­cem­ber - 10.00 uur - Pontificale H. Eucha­ris­tie­vie­ring door de bis­schop, Mgr. J. Hendriks, met mede­wer­king van enige zan­gers van het ka­the­drale koor onder lei­ding van S. Nieuwen­huij­sen en organist T. van Eck.

Deze vie­ring is te volgen via de live­stream op Ka­the­draal TV

Tweede Kerst­dag

26 de­cem­ber - 10.00 uur - H. Eucha­ris­tie­vie­ring door de ple­baan, Mgr. B. Putter, met zang ver­zorgd door cantor M. Mallin­ger en als organist T. van Eck.

Deze vie­ring is te volgen via de live­stream op Ka­the­draal TV

Ka­the­draal TV

Het over­zicht van de vie­rin­gen na Kerst­mis vindt u op www.ka­the­draaltv.nl

Terug