Arsacal
button
button
button


Na de examens: vakantie!

Seminarie sluit jaar af

nieuws - gepubliceerd: zaterdag, 29 juni 2013
bij de Chinees...
bij de Chinees...

Na de diaken­wijding van Sander Zwezerijnen (zie vorig bericht) besloten de se­mi­na­risten en staf van De Tiltenberg het studiejaar met een etentje bij de Chinees in Leeuwarden, waarbij ik ook mocht aanzitten.

Studenten van Vogelenzang en Redemptoris Mater - en enkele trouwe mede­wer­kers van het seminarie - waren nog een laatste keer voor de vakantie samen in een gezellige sfeer nu de druk van de examentijd weer achter de rug is. Van harte wensen we alle se­mi­na­risten een ontspannende, goede vakantietijd toe en veel inspiratie om met vreugde en toe­wijding in september een nieuw studiejaar te kunnen beginnen met gelukkig ook weer een mooit aantal nieuwe priester­stu­denten.

Tot nu toe ziet het er naar uit dat de meeste nieuwe kan­di­da­ten uit het aartsbisdom zullen komen en dat gunnen we dat bisdom en de kardinaal van harte; natuurlijk hopen we dat ook in ons bisdom Haarlem-Amsterdam jonge mannen zich de serieus de vraag zullen stellen: Christus volgen als priester, is dat misschien iets voor mij? Heer, wat wilt U dat ik doe?

Terug