Arsacal
button
button
button


jongerenkerstdiner en andere kerstbijeenkomsten

15 december kerstdiner jongerenplatform in Alkmaar

nieuws - gepubliceerd: zondag, 15 december 2013
jongerenkerstdiner Tiltenberg
jongerenkerstdiner Tiltenberg

Zaterdag­avond 14 december was er op De Tiltenberg een 'kerstdiner'voor tieners en jongeren waaraan een vijftigtal jongeren en begeleiders deelnamen. Het was georga­ni­seerd door een aantal seminaristen en het had een inter­nationaal tintje door de Bosnische gerechten. Kerstliederen en een inhoudelijk programma maakten de avond compleet. Zelf heb ik iets verteld over het Ad Limina bezoek. Zondag 15 december om 17.00 uur begint het jaarlijkse 'kerstdiner' van het Jongerenplatform, in Alkmaar dit keer in de ruimtes bij de sint Jozefkerk aan de Nassaulaan in Alkmaar. Ook dat wordt zeker weer een heel gezellige ontmoeting.

Maar er zijn nog veel meer bijeenkomsten in deze voor­be­rei­dingstijd op het kerstfeest. Dinsdag 17 december hoop ik aanwezig te zijn bij het uitdelen van kerstpaketten bij Stem in de stad, donderdag is het kerstdiner van het seminarie en er is een kerst­viering voor de medewerkers, vrijdag is er een kerst­viering op het bisdom voor de medewerkers en in Heiloo voor medewerkers en vrijwilligers van het heiligdom.

Kortom, we zullen al heel wat 'kerst'hebben gevierd voor het eigenlijke kerstfeest begint. Zo leven we er naar toe. Maar ik wil dat graag ook nog wel een beetje innerlijk doen: dat we ons hart mogen openen voor de komst van de Verlosser, het kind van Bethlehem...

Terug