Arsacal
button
button
button


Kerstvieringen op bisdom, seminarie, jongeren en diocesaan centrum in Heiloo

nieuws - gepubliceerd: zaterdag, 20 december 2014
kerstviering bisdom
kerstviering bisdom

Op vele plaatsen worden vieringen gehouden ter voor­be­rei­ding op het kerstfeest. Ook voor de medewerkers van het bisdom is er zo'n bijeenkomst met gebed, zang en een bijbellezing en daarna een drankje en hapje. De viering werd opge­luis­terd door prachtige zang van twee dames en twee heren verbonden met het kathedrale koor.

Ook op De Tiltenberg was er een viering, eerst voor de medewerkers en vrijwilligers, daarna een diner voor de seminaristen dat weer prima werd verzorgd door kok Arjen Passchier. Tijdens het diner werden Engelse kerstcarrols uitgevoerd door de studenten met aan de piano past. Frans Geels.

Dan was er ook nog een kerstdiner van de jongeren in Hilversum. Zo'n zestig jongeren namen er aan deel. Op de webiste van het bisdom staat een leuk verslagje. Helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Ook de kerst­viering voor de vrijwilligers en medewerkers in Heiloo viel samen met andere verplichtingen, gelukkig kon mgr. J. van Burgsteden daarbij aanwezig zijn, want natuurlijk hebben deze mensen wel recht op een heel hartelijk dank jullie wel!

Terug