Arsacal
button
button
button
button


Opnamen Promotiefilm WJD op zaterdagmiddag in hartje Haarlem

Nieuws - gepubliceerd: zaterdag, 19 september 2015 - 182 woorden
Opnamen WJD promotiefilm
Opnamen WJD promotiefilm

Winkelend publiek en andere bezoekers van de Grote Markt in Haar­lem keken wel een beetje op toen zater­dag­mid­dag 19 sep­tem­ber de opnamen wer­den gemaakt voor een pro­mo­tie­film voor de WJD, de Wereld Jon­ge­ren Dagen: Poolse vlaggen, een paar pries­ter­boordjes, veel Oranje ook, een bran­dende fakkel, T-shirts in allerlei kleuren en een soort banner met iets over Krakau, het was zeker geen alledaags gezicht.

De verhaal-lijn van de film ga ik hier nog niet verklappen, want ie­der­een moet 'm zelf gaan zien na­tuur­lijk! Maar één ding is al wel dui­de­lijk: de bisdomreis naar de WJD in Krakau - stad van H. Johannes Paulus II - in Polen en het voor­pro­gram­ma in het mooie Praag beloven heel speciaal te wor­den.

De film zal wor­den gebruikt om jon­ge­ren uit te nodigen mee te gaan met deze reis. Pa­ro­chies die hier­voor iets willen or­ga­ni­se­ren, kunnen zich in verbin­ding stellen met jon­ge­ren­werker Marius vd Knaap op het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam.

Alle in­for­ma­tie kun je volgen bij Jong Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam, via de web­si­te van het bisdom of www.jonge­kerk.nl

Terug